Share
Дома

Качување на мраз- Јан.-Февр./2010г.

Сезоната за качување на мраз оваа година почна малку доцна. Топлото време дури и не подисплаши дека нема да се порадуваме на такво уживање во планините. Сепак на крај се случија убави екскурзии „дури“ на три локалитети: Патишка Река и Палиснопје како домашни и на Скакавица во соседна Бугарија.

Од десната страна се линковите до текстовите за овие искачувања.

Еве и по некоја фотографија:

На оваа тема:

- Патишка река;

- Палиснопје;

- Скакавица

Copyright © Alpinizam.org