Share

Видео

На мраз : Познатиот англиски алпинист Крис Бонингтон на 76-годишна возраст качува на мраз...
Прекрасен мраз!!!

 

Други видеа за качување на мраз:
- -

Назад кон сите видеа>>>>

Copyright © Alpinizam.org