Share

Видео

- Најново видео

МК видео:Гранитните карпи околу Прилеп се наша омилена дестинација. Причина за тоа е можноста да
се качува во чист стил т.е. со поставување на сопствено обезбедување при тоа користејќи само френдови,
чокови и гуртни. Имаме качувано на неколку локалитети: Камена баба, Плетвар, карпите околу манастирот
Трескавец, Остра карпа... Ова видео е од нашата последна посета на „Камена баба" каде качувавме на
насоките на западната страна на оваа карпа, а и направивме посета на Златоврв, каде што има многу
можности за нови линии и се надеваме во некое скоро време повторно да го посетиме конкретно тој локалитет.

 

Други видеа - поделени во категории:


Во чист стил
(6 видеa)


Болдеринг
(4 видеа)


Филмови - трејлери
(10 видеа)


На мраз
(3 видеa)


Алпинизам-микс/зимски
(4 видеа)

Опрема
(наскоро)

МК Видео
(3 видеа)

Алпинизам-карпа
(наскоро)

Соло
(1 видео)

Разно
(1видео)
   

Наскоро повеќе...

Copyright © Alpinizam.org